FNZ Kaas


Hortensialaan 1a 6851 TB Huissen
026 382 7903 Klik om te bellen

Voor Boeren, Door Boeren
Online kaas bestellen
Bezorging direct op het erf

Over FNZ Kaas

FNZ Kaas: Ambachtelijke Kwaliteit, Direct van Boerderij tot Tafel

Over FNZ Kaas

FNZ Kaas maakt al meer dan 100 jaar kaas van hoge kwaliteit speciaal geproduceerd met melkveehouders. Wij geloven in ambachtelijke kwaliteit voor een eerlijke prijs en zijn trots op ons gegarandeerd Nederlandse product. Onze kaas wordt met passie en vakmanschap gemaakt. Daarbij streven we naar een (h)eerlijk stuk kaas voor boeren, gemaakt van melk geleverd door boeren.

Waarom FNZ Kaas?

Onze betrokkenheid bij het produceren van kwaliteitskaas komt voort uit onze diepgewortelde overtuiging dat melkveehouders recht hebben op de beste producten. We zijn gepassioneerd door het steunen van lokale boeren en het leveren van kaas van de hoogste kwaliteit aan tafel.

FNZ Kaas en onze geschiedenis

Onze geschiedenis begon meer dan een eeuw geleden, met een focus op vakmanschap en traditie. FNZ Kaas is uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de kaasindustrie, met een toewijding aan het behoud van authentieke smaken en productiemethoden.

Waarvoor kunnen klanten bij ons terecht?

Bij FNZ Kaas kunnen klanten rekenen op toegang tot lekkerste kazen. We leveren rechtstreeks aan boeren, via onze enthousiaste verkopers die regelmatig langskomen op het boerenerf. Klanten kunnen ook eenvoudig online bestellen. Vervolgens wordt de kaas binnen twee werkdagen bezorgd via de pakketdienst. Of het nu gaat om de persoonlijke benadering van onze verkopers of het gemak van online bestellen, FNZ Kaas staat garant voor een constante aanvoer van verse en lekkere kaas.

Waarin is FNZ Kaas uniek?

FNZ Kaas onderscheidt zich door de focus op traditionele rijpingstechnieken en het leveren van een exclusief assortiment aan melkveehouders. Onze Goudse kazen, verkrijgbaar in verschillende leeftijden, zijn een waar genot voor de zintuigen. We zorgen ervoor dat elke kilo kaas vacuüm wordt verpakt. Zo garanderen we versheid en houdbaarheid.

Bekijk ons assortiment

Bekijk ons assortiment kwaliteitskazen, met als middelpunt onze traditioneel gerijpte Goudse kazen. Verkrijgbaar in verschillende leeftijden en altijd vers verpakt in stukken vanaf 1 kilo. FNZ Kaas staat voor smaakvolle traditie, rechtstreeks van boer tot tafel.

Voor Boeren, Door Boeren

FNZ Kaas in het kort

Soort bedrijf

Boerderij
Webshop
Winkel

Soort(en) kaas

Belegen kaas
Belegen kaas
Boerenkaas
Extra belegen kaas
Geitenkaas
Jong belegen kaas
Jonge kaas
Oude kaas
Speciale kazen

Online bestellen

Ja

Onze locatie

FNZ Kaas


Hortensialaan 1a 6851 TB Huissen
026 382 7903 Klik om te bellen