Kaamps - Ontdek het boerenleven


Vliegveldstraat 4/A 7561 AT Deurningen
074 277 5739 Klik om te bellen

Ontdek zelf het boerenleven in Twente
Familiebedrijf dat jou meeneemt in het boerenleven
Van kaasmakerij tot winkel & brasserie

Over Kaamps - Ontdek het boerenleven

Midden in Twente (Overijssel) in het kleine dorpje Deurningen ligt het prachtige Landgoed Kaamps. Hier is het waar wij als familie Nijland dagelijks met veel liefde voor onze 280 koeien zorgen en van de dagverse melk zuivelproducten en kaas maken. Echte passie voor het boerenvak die al generaties lang bestaat.


Wij stellen graag onze deuren open om onze passie te delen. Er valt namelijk genoeg te beleven voor jong & oud. Naast rondleidingen en workshops kun je een bezoek brengen aan onze belevingsboulevard. Hier zie je de koeien (als ze niet in de wei zijn), het melken met de melkrobot en het kaasmaken. Dit alles in één draai, uniek op de wereld.


De belevingsboulevard is de gehele dag te bezoeken en helemaal gratis! Leerzaam én leuk! Daarnaast kunnen kids zich vermaken in de speeltuin met volop speelplezier voor zowel groot als klein. Hier kunnen de kids heerlijk spelen op het klimrek, in het speelhuisje, glijden van de glijbaan of springen op de airtrampoline. Toegang is altijd gratis! Ondertussen kunnen ouders op het terras van onze brasserie genieten van een lunch of een lekker drankje. Kortom: een heerlijk dagje uit!

Enthousiast geworden en wil je thuis genieten van de bijzondere producten van Kaamps? Alle producten zijn te koop in de eigen Landgoedwinkel, maar ook op verschillende plekken in Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

Uit de kiem van de natuur

Foto's

Rondleiding bij Kaamps

Kaamps - Ontdek het boerenleven in het kort

Soort bedrijf

Boerderij
Winkel
Workshop kaasmaken

Soort(en) kaas

Buitenlandse kaas
Geitenkaas
Nederlandse kaas

Verkoop van bijpassende wijnen

Ja

Verkoop van streekproducten (van binnen 40km van het bedrijf)

Ja

Verkoop van noten / zuidvruchten

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Logo Kaamps - Ontdek het boerenleven

Kaamps - Ontdek het boerenleven

Kaamps - Ontdek het boerenleven


Vliegveldstraat 4/A 7561 AT Deurningen
074 277 5739 Klik om te bellen