Kaasspecialist Hardon @home


Verbindingsweg 14 3781 LS Voorthuizen
06-36484946 Klik om te bellen

Over Kaasspecialist Hardon @home

Voor de lekkerste kaas uit de Beemster, moet je bij ons zijn! Wij hebben de lekkerste kaas voor elke gelegenheid en voorkeur. Of je nou van een speciaal kaasje bij de borrel houdt, of liever van een smeuïge, volle kaas voor op brood, we hebben het allemaal. Neem maar eens een kijkje in ons grote assortiment!

Onze Beemster en Weydeland kaas is erg populair onder onze klanten. Het geheim zit hem in het rijpen van de kaas. Kaas is onze passie, daar gaan we dus goed mee om. We zorgen daarom dat onze kaas tot in de perfectie gerijpt wordt, zodat elke hap kaas, een complete smaaksensatie is. We vinden het belangrijk dat elk proces van het maken van de kaas, perfect wordt uitgevoerd. Zo zorgen we er ook voor dat de melk die wordt gebruikt, van uitstekende kwaliteit is. Van de verzorging van de koe, tot aan het snijden van de kaas, alles wordt gedaan met uiterste passie, en dát proef je!

Zie je het al voor je? Op een vroege zondagmorgen stap je uit je bed, wrijf je door je ogen, drinkt een kop koffie en geniet van de heerlijke zachte kaas, vol van smaak, die je op je brood hebt gedaan. Weydeland kaas die niet te vergelijken is met de kaas uit de supermarkt. Kaas waarvan de smaak al een beleving op zich is. Nieuwsgierig? Bekijk onze kaas en bestel wat jou lekker lijkt.

Woon je niet in de buurt? Geen probleem, wij verzenden en bezorgen de lekkerste en beste kaas overal ter wereld, onder de beste omstandigheden.

Kaasspecialist Hardon @home in het kort

Soort bedrijf

Marktverkoop
Verkoop aan huis

Soort(en) kaas

Boerenkaas
Buitenlandse kaas
Geitenkaas
Nederlandse kaas
Noten
Olijven en tapenades

Verkoop van bijpassende wijnen

Ja

Verkoop van streekproducten (van binnen 40km van het bedrijf)

Ja

Verkoop van noten / zuidvruchten

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Kaasspecialist Hardon @home


Verbindingsweg 14 3781 LS Voorthuizen
06-36484946 Klik om te bellen