Landgoed Kaamps caas en zuivel uit de kiem van de natuur


Vliegveldstraat 4/A 7561 AT Deurningen
074 277 5739 Klik om te bellen

Over Landgoed Kaamps caas en zuivel uit de kiem van de natuur

Landgoed kaamps heeft eigen melkvee en produceert en verkoopt van deze melk van eigen koeien allerlei bijzondere kaas- en zuivel producten.
Dit gebeurt op een transparante manier waarbij de gehele keten van voer tot eind product in eigen beheer, en gecertificeerd is.

Beleef het Landgoed door een bezoek te brengen. In de belevingsboulevard kun je het hele proces zien, van gras naar kaas. Hier staan de koeien in de stal, de melkrobot & de kaasmakerij het kaasopslag is van achter het glas zichtbaar.

Tijdens een rondleiding kan men zien hoe het er aan toe gaat bij Landgoed kaamps en de hooizolder is omgetoverd voor een speciale beleving van het boeren leven onder het genot van een drankje en andere versnaperingen of een kaasproeverij.

Ook voor een pauze kun je hier terecht, in de Boer'n brasserie. Hier bestel je heerlijke gerechten, veelal gemaakt met eigen producten of streekproducten uit eigen regio. De kinderen spelen ondertussen heerlijk in de speeltuin of nemen een kijkje in de mini kinderboerderij. 

Enthousiast geworden en wil je thuis genieten van de bijzondere producten van Kaamps? Alle producten zijn te koop in de eigen Landgoedwinkel, maar ook op verschillende plekken in Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

 

Uit de kiem van de natuur

Foto's

Landgoed Kaamps caas en zuivel uit de kiem van de natuur in het kort

Soort bedrijf

Boerderij
Winkel

Soort(en) kaas

Buitenlandse kaas
Geitenkaas
Nederlandse kaas

Verkoop van bijpassende wijnen

Ja

Verkoop van streekproducten (van binnen 40km van het bedrijf)

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Landgoed Kaamps caas en zuivel uit de kiem van de natuur


Vliegveldstraat 4/A 7561 AT Deurningen
074 277 5739 Klik om te bellen