Sprankenhof


Schoorstraat 26a 5071 RA Udenhout
013 511 6494 Klik om te bellen

Over Sprankenhof

Biologische boerderijwinkel met groot assortiment
Boshoeve Sprankenhof is een mooie boerderijwinkel met alléén biologische producten en bestaat al meer dan 20 jaar. Door de tijd heen zijn ze samen met hun vaste klanten tot dit complete assortiment gekomen. En nog steeds zijn klanten meer dan welkom met specifieke vragen over wensen rondom bijvoorbeeld een allergie, dieeet of kookvraag.

Verse groenten en fruit
Met de biologische tuin staan de groenten en het fruit bij Sprankenhof áltijd in het middelpunt, zo ook in de winkel. Gedurende het gehele jaar is er een goed gesorteerd assortiment aan biologische groenten en fruit te vinden. Altijd producten uit eigen tuin, meerdere keren per week ook aangevuld met producten, vooral van dichtbij en soms wat van verder weg.

Veel soorten biologische kaas
Er is een uitgebreid assortiment biologische kaas. Meer dan 20 soorten harde en zachte koekaas, meer dan 10 soorten harde en zachte geitenkaas, schapenkaas, kruidenkaas, boerenkaas en kaas met vegetarisch stremsel. Ze hebben ook regelmatig wisselende speciale kaas. Gaat u ook gerust langs om Brabants Blauwe of Fenegriek te proeven!

De klant denkt mee in de keuze van het assortiment
In de winkel is ook een goed gesorteerd assortiment biologisch en biologisch dynamische kruideniersproducten. De keuze is opgebouwd vanuit de wensen van de klant. Heeft u een wens, laat het weten, wellicht kunnen we dit ook opnemen in ons assortiment. Dat gaat van verschillende soorten thee, koffie en koekjes, chocolade gedroogde peulvruchten, bouillons, sauzen, olieën, pasta’s, rijst, sappen, bier, wijn, gedroogd fruit, zuivel, broodbeleg, versnaperingen, snacks, alles voor op de borrelplank, babyhapjes, crackers, noem het maar op.

Zelfpluktuin en kookstudio
U mag in de tuin ook zelf vers fruit plukken, groenten oogsten en eitjes rapen. En op afspraak in de keuken koken met een van onze professionele koks.

Een fijne plek in een natuurlijke omgeving
Sprankenhof is gelegen in Udenhout, binnen de gemeente Tilburg. Is open van woensdag tm zaterdag (en in het zomerseizoen ook zondag) en is goed bereikbaar met ruime parkeerplaatsen. Als u uw boodschappen nog moet doen, maar éigenlijk alleen maar even lekker wilt bijkomen van alle beslommeringen van de dag, ga dan zeker naar Sprankenhof! Alles super vers en grenzend aan de winkel is een boomgaard terras (ook binnen). Uw kinderen kunnen buiten in een veilige groene omgeving lekker even spelen terwijl u winkelt.

Biologische tuin, winkel en keuken

Foto's

Boomgaardterras
Kaasplank Sprankenhof
Winkel Sprankenhof
Biologische kazen op de plank in de winkel van Sprankenhof

Sprankenhof in het kort

Soort bedrijf

Boerderij
Winkel

Soort(en) kaas

Biologische kaas
Boerenkaas
Geitenkaas
Nederlandse kaas
Olijven en tapenades

Verkoop van streekproducten (van binnen 40km van het bedrijf)

Ja

Verkoop van noten / zuidvruchten

Ja

Certificeringen

EKO horeca

EKO

Biologisch

Duingoed

Onze locatie

Logo Sprankenhof

Sprankenhof

Sprankenhof


Schoorstraat 26a 5071 RA Udenhout
013 511 6494 Klik om te bellen